Mała gastronomia

Tutaj poruszamy tematy które nie podlegają tematycznie pod poniższe fora.

Mała gastronomia

Postprzez Iwan » 2001-11-16 23:38

<HTML>planuje otwarcie malej gastronomii z salą konsumpcyjną dla klientów(nie zamierzam serwować alkoholu)czy koniecznie muszą być w środku dwie ubikacje.czy ktoś zna szczegółowe przepisy dotyczące tej sprawy?</HTML>
Iwan
 

Re: Mała gastronomia

Postprzez Kumpel Sanepidu » 2002-01-11 02:34

<HTML>Nie, nie musza byc dwie. Sanepid wymaga ubikacji dla konsumentow kiedy jest alkohol, w innym przypadku wystarczy dla personelu. Jednak klient to przeciez tez czlowiek, wec moze jemu tez przyda sie ubikacja?</HTML>
Kumpel Sanepidu
 

Re: Mała gastronomia

Postprzez Ania » 2002-08-07 04:44

<HTML>wiesz, pracuje w takiej malej kawiarence i nie mamy toalety dla konsumentow, tylko dla personelu- pomieszczenie bylo kiedys sklepem miesnym, pozniej nabialowym, teraz mamy papu-dajnie. enyuej, wedrowki za potrzeba dzialaja dla nas jak reklama- ludzie widza ze pieczemy ciastka i wywesza swierzy chleb w piekarniku i po wyjsciu z ubikacji(okazuje sie ze sala obrad to dobra nazwa!) obwieszczaja ze chca nabyc chlebek i tuzin ciastek o tych tam co sie studza. nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!
pozdrawiam serdecznie!
Ania</HTML>
Ania
 

Re: Mała gastronomia

Postprzez Aneta Ziółkowska » 2002-11-21 18:36

<HTML>Jestem przedstawicielem firmy ,która zajmuje się dystrybucją artykułów spożywczych do gastronomi . Jeśli jesteś zainteresowany współpracą proszę o kontakt . Mój nr. tel. 691 856 766</HTML>
Aneta Ziółkowska
 


Powrót do Dyskusje ogólne



cron