papaja.pl - gastronomia Ogłoszenia forum facebook poczta





papaja.pl > Wydarzyło się szukaj 



PAPAJA.PL
OD KORESPONDENTÓW

WYDARZYŁO SIĘ

-
Restauracja -A NÓŻ WIDELEC - wspomina Hannę Szymanderską

-
Poznańskie spotkanie branży spożywczej i HoReCa !

-
Rozmowa z Zenonem Hołubowskim Przewodniczący KPP 2014

-
X Spartakiada Rodzinna CZAT Marki 2014

-
5-lecie MySquash Club i otwarcie RestoBaru !

-
Ewa Wojtysiak - Koordynatorka KPP podsumowuje konkurs !

-
Tradycja, a nowoczesność - warsztaty dla uczniów

-
Polska to kraj smakoszy - podsumowanie Targów Smaki Regionów

-
Finał konkursu Primerba Cup 2014 zakończony !

-
Wyniki Kulinarnego Pucharu Polski i Primerba Cup

-
Z przykrością zawiadamiamy o śmierci Jurka Chojnackiego

-
Finaliści Kulinarnego Pucharu Polski 2014

-
Siódmy konkurs Wine & Food Noble Night rozstrzygnięty

-
Kulinarne Andrzejki na obcasach

-
Tur-Gastro-Hotel – Ustroń Zdrój 2005


NIEBAWEM

-
Festiwal Czekolady i Słodyczy 14-16.11.2014

-
I Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Literacka Kuchnia - uczniowie

-
Najlepszą restaurację w Polsce poznamy w sobotę

-
Targi EKOstyl w Bielsko -Białej 22-23.11

-
Terra Madre – Slow Food Festival w Krakowie- 7-9.11

-
Turystyka Kulinarna Polski HIT -24.10..14

-
Kulinarny Puchar Świata w Luksemburgu -22-26.11

-
Festiwal Wina Bachanalia 2014 14-16.11.2014

-
III Kulinarny Rajd Mistrzów -21.11.2014

-
CHEFS ONLY - spotkanie szefów kuchni w Mikołajkach-27.10

-
Kuchnia Polska w Tradycji Świąt Bożego Narodzenia 2014 -05.12

-
POLAND 100 BEST RESTAURANTS AWARDS 2014 -25.10

-
Chefs Fight Poland - konkurs kulinarny -25.10 -lista uczestników

-
IV Ogólnopolski Festiwal Kulinarny Borów Dolnośląskich "Ale Pasztet " -23-24.11

-
Carvingowe Mistrzostwa Polski Juniorów -25.10.2014

-
„Kuchnia Polska na Mazowszu 2014” - 28.11.2014

-
XII Kujawsko- Pomorskie Potyczki Kulinarne -13.11.2014 -lista



Wydarzyło się

Przemysław Kaczor w grupie doradców Premium Cook Farutex

Ceniony Szef Kuchni i laureat prestiżowych konkursów kulinarnych, Przemysław Henryk Kaczor od marca dołączył do grona doradców Premium Cook Farutex. Pasjonat kulinarnego rzemiosła z dziesięcioletnim doświadczeniem, otwarty na nowe trendy i pomysły w gastronomii, jest do dyspozycji Klientów Serwisu Gastronomicznego Farutex z Mazowsza i Lubelszczyzny.

Absolwent technikum gastronomicznego w Warszawie oraz ... Międzynarodowych Stosunków Gospodarczych - gdyby nie został kucharzem został by zapewne ekonomistą. Jednak od włoskiej restauracji rozpoczął swoją przygodę z gotowaniem, a karierę kontynuował w renomowanych hotelach (m.in. w warszawskim Hiltonie). W 2007 roku został zwycięzcą m.in. Sielawy Blues, a w tym roku w duecie z Witoldem Iwańskim podbił podniebienia jury na konkursie LArt de la cuisine Martell w Rynie. W swoich kulinarnych poszukiwaniach nie stroni od nowości i oryginalnych przypraw. Lubi także eksperymenty kuchni molekularnej.

Jak mówi o sobie, wciąż poszukuje „czerpiąc pomysły z głowy", inspirowany przez kuchnię śródziemnomorską i południowoamerykańską. Kreatywność, spokój i szeroka wiedza kulinarna - to wg. Przemka najważniejsze cechy dobrego Szefa Kuchni.

Aby uzyskać bliższych informacji o działalności doradców Premium Cook Farutex lub umówić się na spotkanie z najbliższym doradcą, prosimy o kontakt pod adresem: doradcy.kulinarni@farutex.pl lub z obsługującym Państwa przedstawicielem handlowym Farutex.


 

Źródło:

07.04.2009


  dodaj swój komentarz 


obecnie nie zgłoszono żadnego komentarza




Skontaktuj się z nami  Informacje prasowe  Newsletter 
© Copyright papaja.pl 2001-2014. Wszystkie prawa zastrzeżone.