papaja.pl - gastronomia Ogłoszenia forum facebook poczta





papaja.pl > Wydarzyło się szukaj 



PAPAJA.PL
OD KORESPONDENTÓW

WYDARZYŁO SIĘ

-
BlogerChef, odsłona nr 4 – po góralsku

-
Polscy rzeźbiarze znowu najlepsi w Czechach.

-
EuroGastro 2014 – esencja i smak sukcesu

-
VI edycja konkursu kulinarnego "Festiwal Ryb Bałtyckich"

-
II edycja konkursu kulinarnego "Lubuskie Smaki" zakończona sukcesem !

-
Szef kuchni Adam Chrząstowski opuścił Ancorę

-
XIX edycja Wojewódzkiego Konkursu Kulinarnego o Tytuł Mistrza Szkolnej Patelni

-
IV edycja Konkursu Kulinarnego „Gotuj z pasją” zakończona

-
Polacy na Światowym Kongresie Tradycji Kulinarnych w Bukareszcie

-
Polak na Mistrzostwach Świata Młodych Cukierników w Tajwanie

-
Targi EuroGasto 2014 zakończone -relacje z konkursów

-
Laureaci konkursów EuroGastro 2014

-
Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze Euro-Toques Polska

-
Kulinarne Andrzejki na obcasach

-
Tur-Gastro-Hotel – Ustroń Zdrój 2005


NIEBAWEM

-
V Europejskie Targi Produktów Regionalnych 10-17.08.14

-
Odwołany konkurs - Gęsina nie tylko na św. Marcina

-
Weź udział w konkursie Primerba Cup 2014 !

-
II Międzynarodowy Konkurs Kulinarny- Jaworzański Pstrąg 2014

-
Sezon na... owoce morza w Poznaniu !

-
VI Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś 30.05-01.06

-
III edycja konkursu kulinarnego Trendy Chef -25.04.2014 -lista

-
Kalendarz imprez Stowarzyszenia Małopolskich Kucharzy i Cukierników na 2014

-
European Barbecue Championship 2014 -19-21.06.14



Wydarzyło się

Przemysław Kaczor w grupie doradców Premium Cook Farutex

Ceniony Szef Kuchni i laureat prestiżowych konkursów kulinarnych, Przemysław Henryk Kaczor od marca dołączył do grona doradców Premium Cook Farutex. Pasjonat kulinarnego rzemiosła z dziesięcioletnim doświadczeniem, otwarty na nowe trendy i pomysły w gastronomii, jest do dyspozycji Klientów Serwisu Gastronomicznego Farutex z Mazowsza i Lubelszczyzny.

Absolwent technikum gastronomicznego w Warszawie oraz ... Międzynarodowych Stosunków Gospodarczych - gdyby nie został kucharzem został by zapewne ekonomistą. Jednak od włoskiej restauracji rozpoczął swoją przygodę z gotowaniem, a karierę kontynuował w renomowanych hotelach (m.in. w warszawskim Hiltonie). W 2007 roku został zwycięzcą m.in. Sielawy Blues, a w tym roku w duecie z Witoldem Iwańskim podbił podniebienia jury na konkursie LArt de la cuisine Martell w Rynie. W swoich kulinarnych poszukiwaniach nie stroni od nowości i oryginalnych przypraw. Lubi także eksperymenty kuchni molekularnej.

Jak mówi o sobie, wciąż poszukuje „czerpiąc pomysły z głowy", inspirowany przez kuchnię śródziemnomorską i południowoamerykańską. Kreatywność, spokój i szeroka wiedza kulinarna - to wg. Przemka najważniejsze cechy dobrego Szefa Kuchni.

Aby uzyskać bliższych informacji o działalności doradców Premium Cook Farutex lub umówić się na spotkanie z najbliższym doradcą, prosimy o kontakt pod adresem: doradcy.kulinarni@farutex.pl lub z obsługującym Państwa przedstawicielem handlowym Farutex.


 

Źródło:

07.04.2009


  dodaj swój komentarz 


obecnie nie zgłoszono żadnego komentarza




Skontaktuj się z nami  Informacje prasowe  Newsletter 
© Copyright papaja.pl 2001-2014. Wszystkie prawa zastrzeżone.