papaja.pl - gastronomia Ogłoszenia forum facebook poczta





papaja.pl > Wydarzyło się szukaj 



PAPAJA.PL
OD KORESPONDENTÓW

WYDARZYŁO SIĘ

-
Turniej Kucharzy Polskiej Gastronomii w Grucznie

-
XI Mistrzostwa Polski w Potrawach z Ryb Morskich- Dorszowe Żniwa

-
Festiwal Beskidzkie Kociołki 2014

-
W Warszawie wybrano mistrza baristów Europy!

-
V Europejskie Targi Produktów Regionalnych- najlepszy oscypek

-
I Międzynarodowy Zlot Zbójników zakończony

-
Trzy Znaki Smaku - "Podróż do korzeni"

-
VI Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej zakończony

-
Poznaliśmy tegorocznego BlogerChefa

-
„Dobre praktyki w europejskim wymiarze"

-
XI Festiwal Dobrego Smaku w Łodzi zakończony !

-
Grzegorz Gniech najlepszy w Czechach

-
Finał Krajowy konkursu Barista of the Year 2014 rozstrzygnięty!

-
Kulinarne Andrzejki na obcasach

-
Tur-Gastro-Hotel – Ustroń Zdrój 2005


NIEBAWEM

-
„Salone del Gusto” - jubileuszowa X edycja

-
IX Międzynarodowe Mistrzostwa Europy w Przyrządzaniu Potraw z Karpia

-
Targi Gastrosilesia w Chorzowie-09-10.09.2014

-
MONIN Cup - konkurs dla młodych barmanów

-
V Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO 04-05.02.15

-
5th Food & Drink Festival według Johna Csukora -10-11.09.13

-
Szczęśliwa dwunastka na Wine & Food Noble Night 2014

-
IX edycja Festiwalu Smaku w Grucznie 23-24.08.14

-
VII Mistrzostwa Polski w Carvingu -15.11.2014



Wydarzyło się

Przemysław Kaczor w grupie doradców Premium Cook Farutex

Ceniony Szef Kuchni i laureat prestiżowych konkursów kulinarnych, Przemysław Henryk Kaczor od marca dołączył do grona doradców Premium Cook Farutex. Pasjonat kulinarnego rzemiosła z dziesięcioletnim doświadczeniem, otwarty na nowe trendy i pomysły w gastronomii, jest do dyspozycji Klientów Serwisu Gastronomicznego Farutex z Mazowsza i Lubelszczyzny.

Absolwent technikum gastronomicznego w Warszawie oraz ... Międzynarodowych Stosunków Gospodarczych - gdyby nie został kucharzem został by zapewne ekonomistą. Jednak od włoskiej restauracji rozpoczął swoją przygodę z gotowaniem, a karierę kontynuował w renomowanych hotelach (m.in. w warszawskim Hiltonie). W 2007 roku został zwycięzcą m.in. Sielawy Blues, a w tym roku w duecie z Witoldem Iwańskim podbił podniebienia jury na konkursie LArt de la cuisine Martell w Rynie. W swoich kulinarnych poszukiwaniach nie stroni od nowości i oryginalnych przypraw. Lubi także eksperymenty kuchni molekularnej.

Jak mówi o sobie, wciąż poszukuje „czerpiąc pomysły z głowy", inspirowany przez kuchnię śródziemnomorską i południowoamerykańską. Kreatywność, spokój i szeroka wiedza kulinarna - to wg. Przemka najważniejsze cechy dobrego Szefa Kuchni.

Aby uzyskać bliższych informacji o działalności doradców Premium Cook Farutex lub umówić się na spotkanie z najbliższym doradcą, prosimy o kontakt pod adresem: doradcy.kulinarni@farutex.pl lub z obsługującym Państwa przedstawicielem handlowym Farutex.


 

Źródło:

07.04.2009


  dodaj swój komentarz 


obecnie nie zgłoszono żadnego komentarza




Skontaktuj się z nami  Informacje prasowe  Newsletter 
© Copyright papaja.pl 2001-2014. Wszystkie prawa zastrzeżone.