papaja.pl - gastronomia Ogłoszenia forum facebook poczta





papaja.pl > Wydarzyło się szukaj 



PAPAJA.PL
OD KORESPONDENTÓW

WYDARZYŁO SIĘ

-
Świąteczny klimat z DORĄ METAL relacja z konkursu

-
Festiwal Beskidzkie Boże Narodzenie już po raz trzeci !

-
Michel Roth i Serge Souloumes francuscy szefowie w Polsce

-
Świątecznie spotkanie z Norweską Radą ds. Ryb i Owoców Morza

-
Dwa brązowe medale dla Narodowej Reprezentacji Juniorów

-
„Kuchnia Polska na Mazowszu 2014” konkurs dla uczniów

-
Rozstrzygnięcie konkursu barmańskiego Monin Cup Junior 2014

-
Gault &Millau Polska 2015 i jego wielka premiera !!!

-
Kulinarny Puchar Świata - srebra dla polskich Carvingowców

-
Ale Pasztet - zmagania kulinarne podczas Festiwalu w Borach Dolnośląskich

-
Sławomir Korczak najlepszy cukiernik z Meksyku

-
Pierwsi laureaci przewodnika Gaullt&Millau Polska 2015

-
6 Kuchnia + Food Film Fest w Poznaniu

-
Kulinarne Andrzejki na obcasach

-
Tur-Gastro-Hotel – Ustroń Zdrój 2005


NIEBAWEM

-
Polskie przysmaki na Papieskim stole

-
XI edycja konkursu „Młody Kreator Sztuki Kulinarnej”

-
Targi FOOD- to-GO w Gdańsku 04-05.02.15

-
Madryt Fusión już od 02-05.02.2015

-
VII edycja Targów Expo Sweet 2015 22-25

-
Targi Gastro - Hotel 11-13.03.15

-
Mistrzostwa Polski dla Kucharzy w Przygotowaniu Deseru Gastronomicznego

-
Konkursy nominowane do KPP 2015



Wydarzyło się

Przemysław Kaczor w grupie doradców Premium Cook Farutex

Ceniony Szef Kuchni i laureat prestiżowych konkursów kulinarnych, Przemysław Henryk Kaczor od marca dołączył do grona doradców Premium Cook Farutex. Pasjonat kulinarnego rzemiosła z dziesięcioletnim doświadczeniem, otwarty na nowe trendy i pomysły w gastronomii, jest do dyspozycji Klientów Serwisu Gastronomicznego Farutex z Mazowsza i Lubelszczyzny.

Absolwent technikum gastronomicznego w Warszawie oraz ... Międzynarodowych Stosunków Gospodarczych - gdyby nie został kucharzem został by zapewne ekonomistą. Jednak od włoskiej restauracji rozpoczął swoją przygodę z gotowaniem, a karierę kontynuował w renomowanych hotelach (m.in. w warszawskim Hiltonie). W 2007 roku został zwycięzcą m.in. Sielawy Blues, a w tym roku w duecie z Witoldem Iwańskim podbił podniebienia jury na konkursie LArt de la cuisine Martell w Rynie. W swoich kulinarnych poszukiwaniach nie stroni od nowości i oryginalnych przypraw. Lubi także eksperymenty kuchni molekularnej.

Jak mówi o sobie, wciąż poszukuje „czerpiąc pomysły z głowy", inspirowany przez kuchnię śródziemnomorską i południowoamerykańską. Kreatywność, spokój i szeroka wiedza kulinarna - to wg. Przemka najważniejsze cechy dobrego Szefa Kuchni.

Aby uzyskać bliższych informacji o działalności doradców Premium Cook Farutex lub umówić się na spotkanie z najbliższym doradcą, prosimy o kontakt pod adresem: doradcy.kulinarni@farutex.pl lub z obsługującym Państwa przedstawicielem handlowym Farutex.


 

Źródło:

07.04.2009


  dodaj swój komentarz 


obecnie nie zgłoszono żadnego komentarza




Skontaktuj się z nami  Informacje prasowe  Newsletter 
© Copyright papaja.pl 2001-2014. Wszystkie prawa zastrzeżone.