papaja.pl - gastronomia Ogłoszenia forum facebook poczta





papaja.pl > Wydarzyło się szukaj 



PAPAJA.PL
OD KORESPONDENTÓW

WYDARZYŁO SIĘ

-
6 Kuchnia + Food Film Fest w Poznaniu

-
Relacja z Krakowa z VII Mistrzostw Polski w Carvingu

-
Ponad 30 tys zwiedzających podczas I Festiwalu Czekolady i Słodyczy

-
III Kulinarny Rajd Mistrzów wyłonił zwycięzców

-
Kujawsko-Pomorski Festiwal Gęsiny w Przysieku 2014

-
Uczniowie z Wrocławia i Warszawy Zgotowali Sobie Sukces

-
Rekord Guinnessa w układaniu mozaiki z sushi pobity w Warszawie!

-
Daniel Olas zwycięzcą Kujawsko-Pomorskich Potyczek Kulinarnych

-
Działania promocyjne KRD-IG podczas targów SIAL 2014 w Paryżu

-
I Ogólnopolski Konkurs Literacka Kuchnia w Gdańsku

-
VI edycja Beskidzkiego Konkursu Młodych Kucharzy zakończona

-
Chefs Fight Poland 2014 - znamy zwycięzców !

-
Sukces w stylu EKO - NATURA food!

-
Kulinarne Andrzejki na obcasach

-
Tur-Gastro-Hotel – Ustroń Zdrój 2005


NIEBAWEM

-
Mistrzostwa Polski dla Kucharzy w Przygotowaniu Deseru Gastronomicznego

-
Monin Cup Junior 2014 -04.12.2014

-
Wigilia Stowarzyszenia Euro - Toques Polska w Częstochowie

-
Wigilia Stowarzyszenia Beskidzkie Smaki -06.12.2014

-
Konkursy nominowane do KPP 2015

-
Renomowany katalog ​Gault & Millau w Polsce od 01.12

-
Kuchnia Polska w Tradycji Świąt Bożego Narodzenia 2014 -05.12

-
V Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO 04-05.02.15



Wydarzyło się

Przemysław Kaczor w grupie doradców Premium Cook Farutex

Ceniony Szef Kuchni i laureat prestiżowych konkursów kulinarnych, Przemysław Henryk Kaczor od marca dołączył do grona doradców Premium Cook Farutex. Pasjonat kulinarnego rzemiosła z dziesięcioletnim doświadczeniem, otwarty na nowe trendy i pomysły w gastronomii, jest do dyspozycji Klientów Serwisu Gastronomicznego Farutex z Mazowsza i Lubelszczyzny.

Absolwent technikum gastronomicznego w Warszawie oraz ... Międzynarodowych Stosunków Gospodarczych - gdyby nie został kucharzem został by zapewne ekonomistą. Jednak od włoskiej restauracji rozpoczął swoją przygodę z gotowaniem, a karierę kontynuował w renomowanych hotelach (m.in. w warszawskim Hiltonie). W 2007 roku został zwycięzcą m.in. Sielawy Blues, a w tym roku w duecie z Witoldem Iwańskim podbił podniebienia jury na konkursie LArt de la cuisine Martell w Rynie. W swoich kulinarnych poszukiwaniach nie stroni od nowości i oryginalnych przypraw. Lubi także eksperymenty kuchni molekularnej.

Jak mówi o sobie, wciąż poszukuje „czerpiąc pomysły z głowy", inspirowany przez kuchnię śródziemnomorską i południowoamerykańską. Kreatywność, spokój i szeroka wiedza kulinarna - to wg. Przemka najważniejsze cechy dobrego Szefa Kuchni.

Aby uzyskać bliższych informacji o działalności doradców Premium Cook Farutex lub umówić się na spotkanie z najbliższym doradcą, prosimy o kontakt pod adresem: doradcy.kulinarni@farutex.pl lub z obsługującym Państwa przedstawicielem handlowym Farutex.


 

Źródło:

07.04.2009


  dodaj swój komentarz 


obecnie nie zgłoszono żadnego komentarza




Skontaktuj się z nami  Informacje prasowe  Newsletter 
© Copyright papaja.pl 2001-2014. Wszystkie prawa zastrzeżone.