papaja.pl - gastronomia Ogłoszenia forum facebook poczta





papaja.pl > Niebawem szukaj 



PAPAJA.PL
OD KORESPONDENTÓW

WYDARZYŁO SIĘ

-
Kujawsko-Pomorski Festiwal Gęsiny w Przysieku 2014

-
Uczniowie z Wrocławia i Warszawy Zgotowali Sobie Sukces

-
Rekord Guinnessa w układaniu mozaiki z sushi pobity w Warszawie!

-
Daniel Olas zwycięzcą Kujawsko-Pomorskich Potyczek Kulinarnych

-
Działania promocyjne KRD-IG podczas targów SIAL 2014 w Paryżu

-
I Ogólnopolski Konkurs Literacka Kuchnia w Gdańsku

-
VI edycja Beskidzkiego Konkursu Młodych Kucharzy zakończona

-
Chefs Fight Poland 2014 - znamy zwycięzców !

-
Sukces w stylu EKO - NATURA food!

-
CHEFS ONLY - integracja szefów kuchni w Mikołajkach

-
Carvingowe Mistrzostwa Polski Juniorów w Wejherowie

-
Zwycięzcy POLAND 100 BEST RESTAURANTS AWARDS 2014

-
Wywiad ze zwycięzcami Kulinarnego Pucharu Polski 2014

-
Kulinarne Andrzejki na obcasach

-
Tur-Gastro-Hotel – Ustroń Zdrój 2005


NIEBAWEM

-
Wigilia Stowarzyszenia Euro - Toques Polska w Częstochowie

-
Wigilia Stowarzyszenia Beskidzkie Smaki -06.12.2014

-
Konkursy nominowane do KPP 2015

-
Narodowa Młodzieżowa Reprezentacja Polski wystartuje w Luksemburgu

-
Renomowany katalog ​Gault & Millau w Polsce od 01.12

-
Kulinarny Puchar Świata w Luksemburgu -22-26.11

-
Kuchnia Polska w Tradycji Świąt Bożego Narodzenia 2014 -05.12

-
„Kuchnia Polska na Mazowszu 2014” - 28.11.2014 -lista

-
V Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO 04-05.02.15



Niebawem

IV Kołobrzeski Konkurs Kulinarny „Festiwal Ryb Bałtyckich”-18.02.12




IV Kołobrzeski Konkurs Kulinarny
„Festiwal Ryb Bałtyckich"


w Hotelu Baltic Plaza mediSPA & fit**** w Kołobrzegu Baltic Plaza  Hotel MediSpa&Fit działa od zaledwie pół roku, a już stał się miejscem prestiżowej imprezy branży gastronomicznej.
 Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Region Zachodniopomorski wspólnie z Hotelem Baltic Plaza mediSPA & fit**** przygotowuje IV edycję Kołobrzeskiego Konkursu Kulinarnego pod nazwą „Festiwal Ryb Bałtyckich”. Do udziału zaproszone są zespoły reprezentujące restauracje i hotele z całej Polski. Tematem przewodnim konkursu będą potrawy z troci wędrownej i dorsza bałtyckiego. Uczestnicy konkursu będą mieli do przygotowania 5 porcji dania głównego w czasie 75 minut. Patronat nad imprezą objął Pan Prezydent Miasta Kołobrzeg Janusz Gromek.
Konkurs odbędzie się w sobotę, 18 lutego 2012 r.   Zgłoszenia przyjmowane są do 12 lutego 2012. Regulamin konkursu i szczegółowe informacje dostępne są  na www.spkicrz.com.pl i www.balticplaza.eu
Uczestnicy o zakwalifikowaniu zostaną poinformowani drogą telefoniczną lub mailową. Organizatorzy zapraszają serdecznie widzów i gości – wstęp  bezpłatny. 
Zapraszamy do obserwowania mistrzów kulinarnych w akcji.

Baltic Plaza Hotel mediSPA & fit ****
Ul. Plażowa 1, 78-100 Kołobrzeg

www.spkicrz.com.plwww.balticplaza.eu

Więcej informacji
Regulamin i sprawy organizacyjne:
Adam Dmyterko – Prezes Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników Region Zachodniopomorski tel.606 482 796

Zakwaterowanie i sprawy organizacyjne:
Daniel Olas – Szef Kuchni, Dyrektor Gastronomii tel. 607 123 700

04.02.2012


  dodaj swój komentarz 
Fajna impreza, warto przyjechać !
smakosz
h_mamuska@wp.pl
10.02.2012

Konkurs odbył się w bardzo fajnym hotelu. Niestety tylko 5 ekip startowało ;[ Życzę powodzenia na przyszłość, ale chyba za późno info o konkursie się pojawiło.
Rysiek
ryszardz@wp.pl
18.02.2012



Skontaktuj się z nami  Informacje prasowe  Newsletter 
© Copyright papaja.pl 2001-2014. Wszystkie prawa zastrzeżone.