papaja.pl - gastronomia Ogłoszenia forum facebook poczta





papaja.pl > Niebawem szukaj 



PAPAJA.PL
OD KORESPONDENTÓW

WYDARZYŁO SIĘ

-
I Turniej Carvingowy o Puchar Królowej Marysieńki w Gniewie

-
Rekomendacja Slow Food dla restauracji Horyzont w Kołobrzegu

-
Turniej Carvingowy o Puchar Dolnej Wisły 2014

-
Turniej Kucharzy Polskiej Gastronomii w Grucznie

-
XI Mistrzostwa Polski w Potrawach z Ryb Morskich- Dorszowe Żniwa

-
Festiwal Beskidzkie Kociołki 2014

-
W Warszawie wybrano mistrza baristów Europy!

-
V Europejskie Targi Produktów Regionalnych- najlepszy oscypek

-
I Międzynarodowy Zlot Zbójników zakończony

-
Trzy Znaki Smaku - "Podróż do korzeni"

-
VI Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej zakończony

-
Poznaliśmy tegorocznego BlogerChefa

-
„Dobre praktyki w europejskim wymiarze"

-
Kulinarne Andrzejki na obcasach

-
Tur-Gastro-Hotel – Ustroń Zdrój 2005


NIEBAWEM

-
Finał Primerba Cup 2014 już 29 września 2014

-
Festiwal Owoców i Warzyw Świata 03-05.10.2014

-
„Salone del Gusto” - jubileuszowa X edycja

-
Restauracja ugotowana modą", edycja poznańska ogólnopolskiego wydarzenia pt. "Gotuje się"

-
IX Międzynarodowe Mistrzostwa Europy w Przyrządzaniu Potraw z Karpia

-
Julia i Wino - tajemnicza degustacja 5 września

-
Targi Gastrosilesia w Chorzowie-09-10.09.2014

-
MONIN Cup - konkurs dla młodych barmanów

-
V Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO 04-05.02.15

-
5th Food & Drink Festival według Johna Csukora -10-11.09.13

-
Szczęśliwa dwunastka na Wine & Food Noble Night 2014

-
VII Mistrzostwa Polski w Carvingu -15.11.2014



Niebawem

IV Kołobrzeski Konkurs Kulinarny „Festiwal Ryb Bałtyckich”-18.02.12




IV Kołobrzeski Konkurs Kulinarny
„Festiwal Ryb Bałtyckich"


w Hotelu Baltic Plaza mediSPA & fit**** w Kołobrzegu Baltic Plaza  Hotel MediSpa&Fit działa od zaledwie pół roku, a już stał się miejscem prestiżowej imprezy branży gastronomicznej.
 Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Region Zachodniopomorski wspólnie z Hotelem Baltic Plaza mediSPA & fit**** przygotowuje IV edycję Kołobrzeskiego Konkursu Kulinarnego pod nazwą „Festiwal Ryb Bałtyckich”. Do udziału zaproszone są zespoły reprezentujące restauracje i hotele z całej Polski. Tematem przewodnim konkursu będą potrawy z troci wędrownej i dorsza bałtyckiego. Uczestnicy konkursu będą mieli do przygotowania 5 porcji dania głównego w czasie 75 minut. Patronat nad imprezą objął Pan Prezydent Miasta Kołobrzeg Janusz Gromek.
Konkurs odbędzie się w sobotę, 18 lutego 2012 r.   Zgłoszenia przyjmowane są do 12 lutego 2012. Regulamin konkursu i szczegółowe informacje dostępne są  na www.spkicrz.com.pl i www.balticplaza.eu
Uczestnicy o zakwalifikowaniu zostaną poinformowani drogą telefoniczną lub mailową. Organizatorzy zapraszają serdecznie widzów i gości – wstęp  bezpłatny. 
Zapraszamy do obserwowania mistrzów kulinarnych w akcji.

Baltic Plaza Hotel mediSPA & fit ****
Ul. Plażowa 1, 78-100 Kołobrzeg

www.spkicrz.com.plwww.balticplaza.eu

Więcej informacji
Regulamin i sprawy organizacyjne:
Adam Dmyterko – Prezes Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników Region Zachodniopomorski tel.606 482 796

Zakwaterowanie i sprawy organizacyjne:
Daniel Olas – Szef Kuchni, Dyrektor Gastronomii tel. 607 123 700

04.02.2012


  dodaj swój komentarz 
Fajna impreza, warto przyjechać !
smakosz
h_mamuska@wp.pl
10.02.2012

Konkurs odbył się w bardzo fajnym hotelu. Niestety tylko 5 ekip startowało ;[ Życzę powodzenia na przyszłość, ale chyba za późno info o konkursie się pojawiło.
Rysiek
ryszardz@wp.pl
18.02.2012



Skontaktuj się z nami  Informacje prasowe  Newsletter 
© Copyright papaja.pl 2001-2014. Wszystkie prawa zastrzeżone.