Portal Gastronomiczny

Aktualności

 

Bartłomiej Pawlikowski i Marcin Klóska zwyciężyli w Mistrzostwach Polski w Przyrządzaniu dziczyzny!

 

 IX edycja Konkursu im. Rafała Jelewskiego - Wielkopolski Kucharz Roku 2024

 

Bartłomiej Pawlikowski i Marcin Klóska zwyciężyli w Mistrzostwach Polski w Przyrządzaniu dziczyzny!

 

 IX edycja Konkursu im. Rafała Jelewskiego - Wielkopolski Kucharz Roku 2024

 

Konferencja pt. „Turystka kulinarna na rzecz dziedzictwa kulturowego”

 

Host Hotel Restaurants Cukrownia Żnin 2024 - konkurs kulinarny dla profesjonalistów oraz uczniów

 

Nowości od Bonduelle Food Service rozwijają kreatywność dzięki roślinnym innowacjom

 

SMAKKI GASTROTARGI 2024 kulinarne inspiracja, rozwój i biznes- podsumowanie

Wydarzenia

 

Konferencja pt. „Turystka kulinarna na rzecz dziedzictwa kulturowego”
...

 

POZNAJ Festiwal Polskich Win - w Restauracji Concordia Taste

 

22. Konferencja MADE FOR Restaurant, NEW RULES vol.1

 

Mistrzostwa Polski Sommelierów 2024

Konkursy

Bartłomiej Pawlikowski i Marcin Klóska zwyciężyli w Mistrzostwach Polski w Przyrządzaniu dziczyzny!
– To była jedna z najciekawszych lekcji, jakie odbyły się w naszej szkole – skwitował Roman Bartkowiak, dyrektor Zespołu Szkół Gastronomicznych im. Karola Libelta w Poznaniu. Tymi słowami zamknął IV Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie – Memoriał Mariana Tarnawskiego. Walory edukacyjne konkursu oraz zaangażowanie w niego adeptów sztuki kulinarnej zostały docenione zarówno przez uczestników, jak i...

 

 

 IX edycja Konkursu im. Rafała Jelewskiego - Wielkopolski Kucharz Roku 2024

 

Host Hotel Restaurants Cukrownia Żnin 2024 - konkurs kulinarny dla profesjonalistów oraz uczniów

Video

Wywiady

Utytułowany dwiema gwiazdkami Michelin Przemysław Klima otworzy nową restaurację w Krakowie
...

 

 

Chef Andrea Camastra zaprasza na zimowe menu do NUTA Restaurant

 

Frank Widmann Przewodniczący składu jurorskiego IKA - o pracy jurorów podczas Olimpiady

Czy wiesz, że serwujemy tylko najświeższe informacje?

Zapisując się do naszego Newslettera możesz być na bieżąco z najważniejszymi wydarzeniami w branży gastronomicznej.

Miejsca

"Tygle and the Stars"- duet Artur Skotarczyk i Michał Stężalski
...

 

 

5-lecie Restauracji Magia Lubczyku w Dźwirzynie

 

Leśna Propaganda w Sulęczynie - kolacja degustacyjna Między Lasami

Nowości produktowe

Optymalna eksploatacja urządzeń gastronomicznych: Kluczowa rola mycia i pielęgnacji
...

 

 

Nowości od Bonduelle Food Service rozwijają kreatywność dzięki roślinnym innowacjom

 

iHexagon firmy Rational gwarantuje najwyższą jakość potraw w najkrótszym czasie.

Partnerzy