Wydarzyło się
„Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś” 2019- relacja
Wydarzyło się2019-07-18

Licytacja na rekordową kwotę !

CZYTAJ DALEJ
XVI edycja Dorszowych Żniw w Świnoujściu zakończona !
Wydarzyło się2019-07-17

Co działo się podczas Mistrzostw !

CZYTAJ DALEJ
Składniki Obowiązkowe w KPP 2019
Wydarzyło się2019-07-16
CZYTAJ DALEJ
Pre-opening Party w Stacji Food Hall
Wydarzyło się2019-07-10

Wrzeszcz nie zasypia!

CZYTAJ DALEJ
Bar Roku i dwa razy więcej gości na World Class Cocktail Festival!
Wydarzyło się2019-07-09

Dwukrotnie wyższa frekwencja

CZYTAJ DALEJ
Znamy zwycięzców konkursu „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”!
Wydarzyło się2019-07-08

 Emil Klimas i Dominik Świątecki z Hotelu Andersia w Poznaniu, zostali nominowani do Kulinarnego Pucharu Polski 2019

CZYTAJ DALEJ
Relacja z konferencji MADE FOR Restaurant we Wrocławiu
Wydarzyło się2019-07-02

21 wybitnych i cenionych w branży Partnerów Biznesowych, 4 praktyczne warsztaty, 14 niesamowitych prelekcji i angażujących dyskusji, wystąpienie nietuzinkowego gościa specjalnego z Włoch oraz aż 10 degustacji na stoiskach Wystawców

CZYTAJ DALEJ
Kulinarny Puchar Polskiego Mięsa Drobiowego- zakończono II edycję
Wydarzyło się2019-06-28
CZYTAJ DALEJ
Znamy finalistów konkursu Bocuse d’Or Poland 2019
Wydarzyło się2019-06-26

Wytypowano najlepszą 6- stkę !

CZYTAJ DALEJ
Aż czterech Polaków w półfinale S.Pellegrino Young Chef 2020
Wydarzyło się2019-06-24
CZYTAJ DALEJ
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS