< WRÓĆ DO Wydarzyło się

Adam Chrząstowski objął stanowisko dyrektora kulinarnego w Hotelu Arłamów !

Wydarzyło się2020-07-14

Nowe wyzwanie zawodowe !

Jest nam niezmierni miło poinformować, że od 15 lipca nowe stanowisko- dyrektora kulinarnego w Hotelu Arłamów, objął szef kuchni - Adam Chrząstowski !

Adam swoje doświadczenie zawodowe zdobywał m.in. w pięciogwiazdkowych warszawskich hotelach Bristol, Sheraton i Rialto. Był szefem kuchni restauracji Tropikana i Hunters w Szanghaju. Współtwórcą restauracji Ancora i Ed Red. Prowadził programy kulinarne w Kuchni +. W 2011 roku był głównym konsultantem kulinarnym Prezydencji Polski w Radzie Unii Europejskiej. Jest laureatem nagrody Akademii Gastronomicznej w Polsce Ars Coquinaria w kategorii „Mistrz Mistrzów”. Od 2018 roku pełni funkcję President Bocuse d’Or Academy Poland. Szkoli, ocenia i doradza dla branży HoReCa.
Ostatnio został współautorem książki " Gościnność od kuchni".

"- Bardzo się cieszę z tego “transferu”. Jestem przekonany, że Adam Chrząstowski wraz z Piotrem Poradą stworzą bardzo mocny zespół, który da nam kulinarny rozwój" – poinformował Michał Kozak, prezes zarządu Hotelu Arłamów.

Mamy nadzieję, że kuchnia w Hotelu Arłamów szybko zdobędzie sławę na kulinarnej mapie Polski. 

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Wydarzyło się
© Copyright papaja.pl 2001-2020. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS