< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze

Stuart Farrimond "The Science of Cooking"!

Nowości wydawnicze2020-03-19
Które warzywa powinieneś jeść na surowo? Jak ugotować idealne jajko? I czy powinieneś trzymać jajka w lodówce?
Dr Stuart Farrimond, naukowiec żywności, odpowiada na wszystkie te pytania, a także na wiele innych im podobnych - wyposażając Cię w naukową wiedzę, aby przenieść Twoje gotowanie na nowy, wyższy poziom.

W Science of Cooking podstawowe triki kulinarne towarzyszą praktycznym radom i technikom krok po kroku, przenosząc naukę żywności z laboratorium do kuchni. Uzyskaj odpowiedzi na pytania dotyczące gotowania dzięki intrygującym rozdziałom dotyczącym wszystkich głównych rodzajów żywności, od mięsa, drobiu i owoców morza po zboża, warzywa i zioła.

Dlaczego czekolada smakuje tak dobrze? Czy można podgrzewać ugotowany ryż? Jak za każdym razem gotować idealny stek lub robić soczyste ryby?

Bestseller nauka gotowania zawiera odpowiedzi na codzienne pytania związane z gotowaniem, a także informacje o mitach na temat diet wegańskich i cholesterolu. Udoskonal swoje gotowanie dzięki praktycznym instrukcjom i wiedzy naukowej. 
 
Książka dostępna na www.revelo.pl
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze
© Copyright papaja.pl 2001-2020. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS