Serdecznie zapraszamy uczniów szkół gastronomicznych do udziału w konkursie kulinarnym Bachusowe Potyczki Kulinarne, które odbędą się 26.03 w Zespole Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego w Zielonej Górze - organizator.
Koordynatorzy: Piotr Dubec i Mateusz Halkowicz
Celem konkursu jest przede wszystkim danie szansy pokazania się młodych kucharzom ze szkół gastronomicznych oraz zaprezentowanie jakości oraz walorów smakowych produktów regionalnych i sezonowych regionu lubuskiego
we współczesnej aranżacji dań.
Drużyna konkursowa powinna składać się z dwóch osób.
Potwierdzenie zgłoszenia do konkursu powinno być dokonane w formie pisemnej
drogą email na załączonych formularzach wraz z opisem technologicznym oraz wyraźnym zdjęciem wykonywanej potrawy i przesłane na adres:
bachusowepotyczkikulinarne@gmail.com
Termin nadsyłania zgłoszeń upływa 21 lutego 2020 roku.
Decyduje data wpłynięcia zgłoszenia do organizatora konkursu. Informacja
o zakwalifikowaniu się do konkursu zostanie ogłoszona najpóźniej w dniu 28
lutego 2020 roku
Zadanie konkursowe:
Każdy uczestnik musi wykonać danie główne z użyciem: miodu, wina z winnicy
lubuskiej, sera koziego, polędwiczki wieprzowej.
Pozostałe składniki w gestii uczestnika
Zapraszamy !!!
Kontakt:
W sprawach zgłoszeń i organizacyjnych dotyczących konkursu – Piotr Dubec tel. 604967498 e-mail: bachusowepotyczkikulinarne@gmail.com
W sprawach merytorycznych dotyczących przygotowania dań konkursowych –Mateusz Halkowicz tel. 697437619 e-mail: bachusowepotyczkikulinarne@gmail.com
.
Tutaj znajdziesz:Regulamin
Do otwarcia załączników niezbędny jest Acrobat Reader
Tutaj znajdziesz:Formularz
Do otwarcia załączników niezbędny jest Acrobat Reader