< WRÓĆ DO Szkoły gastronomiczne

Kuchnia Polska z Pomysłem - dla szkół 19.03 !

Szkoły gastronomiczne2020-02-03

Zespoły 

 

Z ogromną przyjemnością zapraszamy uczniów szkół do wzięcia udziału w mazowieckim konkursie kulinarnym skierowanym dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i ponadpodstawowych kształcących w zawodach : "technik żywienia i usług gastronmicznych", oraz "kucharz"pt. "KUCHNIA POLSKA Z POMYSŁEM", który jest organizowany w Zespole Szkół Gastronomicznych w Warszawie przy ul. Majdańskiej / w dniu 19 marca 2020 r.
 
 
Tematem konkursu jest przygotowanie:
- 3 porcji przystawki wegańskiej, której składnikiem głównym będzie jajko kurze,
- 3 porcja dania głównego z zastosowaniem wieprzowych elementów kulinarnych, takich jak: schab, karkówka, produkty od sponsora - firmy Avico B.V
 
Poniżej przedstawiamy nazwy szkół, które zakwalifikowały się do
I edycji mazowieckiego konkursu kulinarnego „ KUCHNIA POLSKA Z POMYSŁEM”:
 
1. Zespół Szkół Powiatowych im. mjra Henryka Sucharskiego w Przasnyszu
2. Zespół Szkół Spożywczo-Gastronomicznych w Warszawie
3. Zespół Szkół Zawodowych  nr 4 im. Adama Chętnika w Ostrołęce
4. Zespół Szkół im. Michała Konarskiego w Warszawie
5. Zespół Szkół Ponadpodstawowych im. Generała Władysława Sikorskiego w Pomiechówku
6. Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Warszawie
7. Zespół Szkół nr 2 im. Tadeusza Kościuszki w Garwolinie
8. Zespół Szkół nr 1 w Grodzisku Mazowieckim
9. Zespół Szkół nr 2 im. Adama Mickiewicza w Ciechanowie

Zakwalifikowanym drużynom gratulujemy i życzymy sukcesów w dniu finałowej rozgrywki.
 
Szczegóły w regulaminie !
 
 
Kontakt:
Anna Chylińska
Dyrektor ZSGH
ul. Majdańska 30/36
04-110 Warszawa
tel.: +48228100489
kom.: +48508144114
e-mail: info@zsgh.edu.pl,
e-mail: anna.chylińska@op.pl
witryna: www.zsgh.edu.pl

 

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Szkoły gastronomiczne
© Copyright papaja.pl 2001-2020. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS