< WRÓĆ DO Niebawem

Warsztaty dla szefów kuchni i menedżerów restauracji w GARDENcity w Poznaniu!

Niebawem2020-01-20

Dawka profesjonalnej wiedzy dla szefów kuchni i menedżerów restauracji

Redakcja „Biznes Restauracje & Catering” po raz drugi organizuje profesjonalną konferencję warsztatową Business Restaurant Academy dla szefów kuchni i menedżerów restauracji. W dniach 2-3 marca w Restauracjach GARDENcity w Poznaniu czekają Was merytoryczne prelekcje, moderowane debaty, pokazy live cooking i praktyczne warsztaty pod okiem najlepszych specjalistów z branży HoReCa.

 
Business Restaurant Academy to wydarzenie skierowane zarówno do menedżerów restauracji, jak i szefów kuchni – wszystkie prelekcje przygotowywane są w taki sposób, aby inspirować i dawać konkretne, łatwe do wdrożenia rozwiązania, które usprawnią działanie nie tylko kuchni, ale całego biznesu restauracyjnego. Program podzielony został na dwa, sprofilowane dni: pierwszego dnia merytoryczne prelekcje oraz panele dyskusyjne, drugiego dnia warsztaty tematyczne w kameralnych grupach – osobne dla menedżerów, a osobne dla szefów kuchni. Sam wybierasz, w których chcesz wziąć udział.
 
Podczas dwóch dni Business Restaurant Academy nauczysz się, czym jest gastrofizyka i w jaki sposób możesz wykorzystać to zjawisko w swojej restauracji. Poznasz metody na usprawnienie komunikacji na linii kuchnia-sala, które przełożą się na tworzenie dobrze prosperującej restauracji. Dowiesz się, jak udział w eventach kulinarnych oddziałuje na promocję i renomę lokalu. Odkryjesz sposoby radzenia sobie z negatywnymi opiniami na temat Twojego lokalu.
 
W trakcie paneli dyskusyjnych swoją praktyczną wiedzą i sprawdzonymi przepisami na sukces podzielą się szefowie kuchni i menedżerowie restauracji, którzy z sukcesem prowadzą własne lokale. Nie zabraknie również inspirujących pokazów live cooking najlepszych szefów kuchni w Polsce, czyli coś, czego nie może przegapić żaden restaurator i szef kuchni.
 
PROGRAM GODZINOWY KONFERENCJI WARSZTATOWEJ BUSINESS RESTAURANT ACADEMY
DZIEŃ 1: 2 MARCA 2020 r.

 8.00 – 9.00 Rejestracja Uczestników
 9.00 – 9.15 Rozpoczęcie konferencji
 9.15 – 10.15 Panel I: Eventy kulinarne, jako promocja szefa kuchni i restauracji.
Agnieszka Glamowska, Jacek Krawczyk
 10.15 – 10.40 Debata ekspercka: Konkursy kulinarne – dlaczego warto brać w nich udział? Joanna Ochniak, Maciej Majewski, Tomasz Wojciechowski
 10.40 – 11.00 Przerwa kawowa
 11.00 – 12.15 Live cooking - Patryk Dziamski i Tomasz Jakubiak
 12.15 – 13.45 Panel II: Dream team w restauracji, czyli o współpracy kuchni z salą. Piotr Rogowski, Grzegorz Wejer
 13.45 – 14.15 Debata ekspercka: Skuteczne zarządzanie restauracji, czyli o relacji szefa kuchni z menedżerem. Aleksandra Jagodzińska, Ernest Jagodziński, Mariusz Pieterwas, Iwona Harapkiewicz, Wojciech Harapkiewicz
 14.15 – 15.00 Lunch
 15.00 – 16.00 Live cooking, Mariusz Górecki i Jakub Ćwikliński
 16.00 – 17.00 Panel III: Gastrofizyka: Mózg a smak.Paweł Kałużny
 17.00 – 17.20 Przerwa kawowa
 17.20 – 17.50 Panel IV: Hejt – zagrożenie dla Twojego biznesu nie warte ignorowania. Nikola Zaradna
 17.50 – 18.00 Zakończenie konferencji

DZIEŃ 1: 3 MARCA 2020 r.
 8.00 Rejestracja uczestników
 9.00 – 12.00 Warsztat dla szefów kuchni: Dawid Łagowski i Tomasz Milewski
Warsztat dla menedżerów restauracji: I grupa: Tomasz Tarkowski / II grupa: Grzegorz Wejer
 12.00 – 13.00 Lunch
 13.00 – 16.00 Warsztat dla szefów kuchni: Tomasz Zdrenka i Jakub Walczak
Warsztat dla menedżerów restauracji:
I grupa: Grzegorz Wejer / II grupa: Tomasz Tarkowski  16.00
Zakończenie warsztatów

Po więcej informacji zapraszamy na http://www.restaurant-academy.pl/#prelegenci
Zapraszamy do udziału!

 

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Niebawem
© Copyright papaja.pl 2001-2020. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS