< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze

So Good Magazine po raz 21

Nowości wydawnicze2019-05-29
 

Z przyjemnością polecamy kolejny numer półrocznika poświęconego ekskluzywnemu cukiernictwu. To kolejny, czwarty już numer, któremu towarzyszy Aneks zawierający tłumaczenie na język polski wszystkich receptur.

 

W najnowszym numerze znajdziecie kreacje cukiernicze takich mistrzów jak: Kirsten Tibballs, Jiro Tanaka, Johan Martin, Yann Couvreur, Frank Haasnoot, Davide Comaschi, Alexis Bouillet, Juan Contreras, Nicolas Belorgey, Atilla Meinhart, Xavi Donnay, Richard Hawke, Pascal de Deyne, Miko Aspiras, Jose Romero, Anna Bolz, Ramon Morato, Wang Sen, Jeromy Falyosc czy szefowie z restauracji Essence z Barcelony.

To kolejna ekscytująca słodka podróż w najdalsze zakątki świata – do Australii, Japonii, Stanów Zjednoczonych, na Filipiny czy Tajwan. Oczywiście nie brakuje w niej mocnych europejskich akcentów podkreślających wyjątkowość hiszpańskiego, francuskiego czy włoskiego spojrzenia na nowoczesne cukiernictwo.

Nowością tego wydania jest brak receptury dla okładkowego deseru.
Opis wykonania pięknej fioletowej pachnotki znajduje się bowiem w najnowszej książce Franka Haasnoota - Prisma (Pryzmat). To ciekawy zabieg wydawcy magazynu na promocję nowej książki, która ma szansę na spory sukces.
W półroczniku, znany także w Polsce Holender zamieszcza jednak dwie inne receptury ze swej najnowszej książki. 
Inną ciekawostką jest obszerny artykuł Ramona Morato poświęcony czekoladowemu ganaszowi..
 
Od 18 numeru So Good Magazine dostępny jest także z Aneksem zawierającym tłumaczenie wszystkich receptur na język polski. 
 
Zamówienia i więcej informacji pod adresem: books@amkzoom.pl
Dodatkowe informacje i zamówienia pod adresem: books@amkzoom.pl
 
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS