< WRÓĆ DO Niebawem

Praktyka czyni mistrza, czyli jak grać, żeby wygrać - Food Service Summit 2019

Niebawem2019-01-02

Ludzie sukcesu spotykają się 05.03 !

 
 
"Pokażę Wam jak budować restauracyjny biznes" - zapowiada Agnieszka Kręglicka, właścicielka kilku warszawskich restauracji (m.in. Opasły Tom), która 5 marca podczas konferencji Food Service Summit (Mała Warszawa, ul. Otwocka 14) będzie gościem i prelegentem jednego z bloków case study pn. „Nasze 30 lat w gastronomii – wyzwania, przemiany, konkurencja – jak przetrwaliśmy?”
 
– Jak wiadomo siłą każdej konferencji są profesjonaliści w swoich dziedzinach. Podczas naszego wydarzenia z pewnością ich nie zabraknie. Będą z nami uznani przedstawiciele branży gastronomicznej, związani z nią od lat: restauratorzy, szefowie kuchni, sommelierzy i menedżerowie, którzy wiedzą, co zrobić, aby odnieść sukces w gastronomii – mówi Agata Godlewska, redaktor naczelna magazynu Food Service i portalu Ouichef.pl Dołączą do nich także eksperci od marketingu i sprzedaży, którzy na branżę HoReCa patrzą z nieco odmiennej perspektywy – dodaje Godlewska
 
Obok Agnieszki Kręglickiej i Marcina Kręglickiego, o swoich doświadczeniach i sukcesach, podczas konferencji, będą mówić także: Tadeusz Müller, właściciel Make Me Food, który na przykładzie Orzo omówi format restauracji przynoszący zyski; Marcin Wojtasik, współwłaściciel Yatta Ramen; Monika Roehr, Tomasz Roehr, właściciele Cosmo Bar.
 
♦♦♦ Ludzie sukcesu
 
Do udziału w tegorocznej edycji FSS zaproszeni zostali również eksperci z innych obszarów, które składają się na całość funkcjonowania biznesu restauracyjnego – od HR po social media, marketing i finanse – a wśród nich: Aleksandra Lazar, doradca, analityk trendów, coach biznesowy; Agnieszka Borek, Marta Panfil, właścicielki agencji kreatywnej Fika; Grzegorz Wejer, dyrektor handlowy Winne Pola; Natalia Drobniak, senior strategic planner, McCann Worldgroup; Dawid Kaźmierczak, digital director, McCann Worldgroup; Anna Oleksak, certyfikowany sędzia międzynarodowych zawodów kawowych, coffee ambassador Nespresso; Norbert Redkie, CEO Trust, współzałożyciel Grupy Warszawa, Patrycja Siwiec, dziennikarka, autorka książki „Gościnność”, niezależna konsultantka dla branży HoReCa, Adam Pawłowski, Master Sommelier, konsultant branży HoReCa.
 
Najlepsi w swoich branżach pokażą know-how i ujawnią patenty, opowiedzą i odpowiedzą na pytania dotyczące m.in. takich tematów jak: rewolucja przemysłowa w gastronomii, strategia marketingowa restauracji, skuteczność metod up-sellingu, modele przywództwa w gastronomii czy kreatywny casual dining. 
 
 
♦♦♦Praktyczna konferencja
 
Program tegorocznej konferencji skonstruowany jest, zarówno dla debiutantów w branży restauracyjnej, chcących uczyć się od najlepszych, jak i dla doświadczonych graczy, którzy w obliczu dopadającej rutyny szukają natchnienia, chcieliby poznać obecne trendy branży HoReCa i marzą o odkryciu nowych ścieżek rozwoju dla swojego biznesu.  
 
Jednym z ważnych aspektów będzie networking, podczas którego uczestnicy będą mieli możliwość konwersacji z restauratorami i menedżerami, którzy odnieśli największe sukcesy na polskim rynku gastronomicznym. 
 
Co roku udział w konferencji bierze ok. 300 przedstawicieli branży HoReCa, a wśród nich m.in. właściciele restauracji, menedżerowie, szefowie kuchni, osoby decyzyjne w lokalach gastronomicznych, przyszli restauratorzy, producenci, dostawcy, media, agencje PR związane zawodowo z gastronomią oraz osoby zainteresowane tematyką kulinarną, pragnące rozwijać się zawodowo w tej branży. 
 
Dlatego „Food Service Summit” jest dla każdego, kto: 
jest obecnym lub przyszłym właścicielem / menedżerem restauracji 
poważnie myśli o profesjonalnym rozwoju biznesu i chce się uczyć od najlepszych 
szuka nie tylko inspiracji, ale także sprawdzonych pomysłów na rentowność restauracji 
chce spotkać i poznać ekspertów branży oraz wykorzystać siłę networkingu do budowania marki osobistej
 
Ideą konferencji będzie znalezienie odpowiedzi na m.in. takie pytania jak: 
Dlaczego jednym się udaje prowadzenie restauracji, a innym nie?
Czy powodzenie na rynku to kwestia mądrego i umiejętnego zarządzania? 
Jak robią to inni, którym się udało?
Gdzie szukać odpowiedzi? Skąd czerpać pomysły? Na kim się wzorować?
 
 
Szczegółowy program konferencji FSS www.foodservicesummit.pl  
 
♦ ♦ ♦  
Sponsorzy i partnerzy
 
 
♦ ♦ ♦  
 
Konferencję poprowadzi Agata Godlewska, redaktor naczelna 
magazynu Food Service oraz portalu Ouichef.pl
 
 
Konferencja Food Service Summit organizowana jest od 2014 r. przez jeden z najbardziej prestiżowych tytułów branżowych „Food Service” wydawany przez VFP Communications.
 
 
♦ ♦ ♦
Kontakt dla mediów
Renata Turowicz
PR & social media manager
+48 604 405 302
renata.turowicz@media.com.pl
 
 
 
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Niebawem
© Copyright papaja.pl 2001-2020. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS