< WRÓĆ DO Niebawem

Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru 2019

Niebawem2018-01-02

Lista uczestników

 
 
Na Konkurs zapraszamy punkty gastronomiczne - restauracje, kawiarnie, hotele i firmy cateringowe, w Konkursie mogą uczestniczyć wszyscy, niezależnie od wyuczonego zawodu, a więc także mogły to być osoby z wykształceniem cukierniczym, o ile pracują w powyższych firmach. Natomiast regulamin nie przewiduje możliwości przyjęcia zgłoszenia od cukierni.
 
Mistrzostwa odbędą się 19.02.2019 r.
 
Lista uczestników
 
• ALBERTINA RESTAURANT & WINE  
• BROWAR WIATR HOTEL *** 
• Grand Hotel Rzeszów Sp.z o.o. 
• Hotel DeSilva Premium Opole 
• Kamienica numer 6  
• Park Hotel Sp. z o.o. 
• Powidok restauracja autorska 
• Restauracja Art 
• Restauracja Bazar 1838 
• Restauracja Cucina 
• Restauracja Halka (Hotel Aries) 
• Restauracja Pastamore (Hotel Grępielnia)
 
Gratulujemy! Dziękujemy wszystkim zgłoszonym Zespołom. 
 
W tym roku poziom zgłoszonych prac był bardzo wysoki i wyrównany. Decyzja Jury była bardzo trudna. Cieszymy się, że z roku na rok prace są tak doskonałe, że coraz trudniej jest nam odrzucić czyjeś zgłoszenie. Niestety miejsc jest tylko 12 i ktoś zawsze musi odpaść. Mamy nadzieję, że Przegrani się nie zrażą i spróbują ponownie w przyszłym roku, a Zwycięzcy nie osiądą na laurach i wykażą się podczas finału na Expo Sweet w dniu 19 lutego 2019 - czyli już całkiem niedługo!
 
 
Regulamin na przyszłoroczne Mistrzostwa można znaleźć tutaj.
 
 Na końcu Regulaminu znajduje się odnośnik do formularza zgłoszeniowego.
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Niebawem
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS