< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze

#19 so good - magazyn dla cukierników - wersja polska !

Nowości wydawnicze2018-02-16
To światowe czasopismo dedykowane ekskluzywnemu cukiernictwu (haute patisserie). W tym numerze znajdziecie kilkadziesiąt receptur takich mistrzów jak m.in.: Christophe Adam, Jordi Bordas, Jerome Landrieu, Gianluca Fusto, Gustavo Saez, Alberto Barrero i wielu innych.
 
 
 
Yann brys, Creative yes, but above all, gourmand
Christophe Adam, Conquering the world
Alex Stupak, Pastry was just the beginning
Enric Monzonis, Soup-sauces, ice creams, and fermentations… Cuisine sneaks into pastry
Russ Thayer, Searching for the boundaries of chocolate
Scott Green, Declaration of principles
Jordi Bordas, The power of knowledge
Francisco Migoya, Inside out
Amaury Guichon, ‘It’s too pretty… I don’t want to eat it’
Kirsten Tibballs, Positive patisserie
Jerome Landrieu, One decade transmitting the values of haute pâtisserie
Gianluca Fusto, Projective pastry
David Wesmaël, Demonstrating the possibilities of ice cream
Gustavo Sáez, Formal in the day, daring at night
Alberto Barrero, Simplicity as art
Rory Macdonald, Desserts in a dimly-lit bar
Nicolas Lambert, The right balance of textures
Fabrice Danniel, When inspiration comes from nature
Ksenia Penkina, Going out of the comfort zone
Tidbits
Hisahi Onobayashi, Believing in the power of ingredients
Rhian Shellshear, Australian-style ferments
Asia Pastry Forum, Creating a school of followers in Malaysia
Frank Vollkommer, Designing décors
 
 
Wydawnictwo dostępne jest w dwóch wersjach - anglojęzycznej oraz z tłumaczeniem receptur na język polski. (dodatkowo płatne 40 zł)
 
Szczegóły pod adresem: redakcja@wpiekarni.pl
KOMENTARZE
2018-02-18Elżbieta Jańczak
Witam proszę o informację w jaki sposób mogę zakupić wydawnictwo z tłumaczeniem , dziękuję Ela
2018-02-20Redakcja
Proszę skontaktować się z wydawnictwem "W Piekarni" - podaliśmy e-mail
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Nowości wydawnicze
© Copyright papaja.pl 2001-2018. Wszystkie prawa zastrzeżone.