< WRÓĆ DO Niebawem

3. edycja Rentownej Restauracji już 7 września – zgarnij dodatkowe 10% rabatu!

Niebawem2017-08-02

Na hasło "PAPAJA10" - 10% rabatu !!!

 
Magazyn  „Biznes Restauracje & Catering”, 7 września br. w Warszawie (Złote Tarasy) organizuje trzecią już edycję konferencji pod nazwą „Rentowna Restauracja”.
Organizatorzy przygotowali dla Was 5 merytorycznych bloków tematycznych: jakość a rentowność restauracji, ograniczanie strat żywności, skuteczna promocja restauracji w 2018 roku, food design, kurs fotografii kulinarnej smartfonem. To wszystko w trakcie 9 godzin pełnych warsztatów, szkoleń i networkingu! Zostaliśmy patronem medialnym wydarzenia i mamy dla Was dodatkowe 10% rabatu na udział w konferencji.
Jak zgarnąć rabat? 
 
Zgłosicie swój udział do 15 sierpnia, a na hasło PAPAJA10” otrzymacie dodatkowe 10% rabatu na udział w konferencji. Wystarczy, że w formularzu zgłoszenia, dostępnym na www.rentownarestauracja.pl, w miejscu przeznaczonym na uwagi wpiszecie hasło „PAPAJA10”. Jeśli mieliście już okazję brać udział w dwóch poprzednich edycjach, to wiecie, że czeka Was nie lada gratka, tym razem w zupełnie nowej odsłonie. Warsztaty przygotowują dla Was największe autorytety w branży, organizacja pozostaje na najwyższym poziomie, a atmosfera sprzyja wspólnemu celebrowaniu tego wielkiego gastronomicznego święta.
 
 
Dlaczego warto wybrać Rentowną Restaurację?
Rentowna Restauracja jest konferencją szkoleniową, czyli:
W pełni kompleksowe przedstawienie najbardziej nurtujących branżę zagadnień –dzięki formule szkoleniowej rzeczywiście nauczycie się, jak poprawić rentowność swoich restauracji i skuteczność prowadzonych działań.
 
5 szkoleń połączonych z panelami dyskusyjnymi –program to efekt rozmów z restauratorami na temat palących problemów w branży i potrzeb szkoleniowych.
 
100% merytoryki! – brak prelekcji sprzedażowych zarówno tych jawnych, jak i ukrytych. Prelegenci występują po to, by przekazywać praktyczne wskazówki, które będziecie mogli wdrożyć natychmiast po powrocie z Konferencji i zwiększyć rentowność swojej restauracji.
 
100% doświadczenia! Konkretne wskazówki dla menedżerów restauracji – prelegentami sa autorytety w branży, które legitymują się wybitnymi osiągnięciami w zakresie prowadzenia i promocji restauracji, i dzielą się swoimi doświadczeniami i sprawdzoną w praktyce wiedzą z zakresu prowadzenia i promocji restauracji.
 
100% praktyki! Prelegenci nie są teoretykami, tylko praktykami, którzy na co dzień spotykają się z podobnymi do Was problemami w prowadzeniu restauracji – w trakcie konferencji pokażą, w jaki sposób sobie z nimi radzić.
 
100% inspiracji! Poznacie światowe trendy w food designie i najnowsze techniki prezentacji potraw na talerzu oraz dowiesz się, jak fotografować jedzenie na potrzeby social mediów, by wyglądało apetycznie i skłaniało do odwiedzin Twojego lokalu.
 
#RentownaRestauracja to sprawdzona marka na rynku HoReCa – organizujemy już trzecią edycję naszej konferencji.
 
Okazja do networkingu i nawiązania bezpośredniego kontaktu z najlepszymi z najlepszych na polskiej scenie gastronomicznej, którym bezpośrednio można zadać pytania dotyczące prowadzenia własnego biznesu gastronomicznego. Będziesz mieć możliwość nawiązania unikalnych kontaktów branżowych – takie znajomości zawsze procentują!
 
ZGŁOŚ SWÓJ UDZIAŁ
 
Zaplanuj swój dzień z Rentowną Restauracją:
8.30 – 9.30  Rejestracja uczestników
9.30 – 9.35  Rozpoczęcie konferencji i powitanie uczestników
9.35 – 10.35  Warsztat: Jak skutecznie promować restaurację w 2018 roku? Social media i real time marketing w praktyce
Sprawdź program szkolenia->
10.35 – 11.05 Panel dyskusyjny: social media i real time marketing w praktyce
11.05 – 11.20  Przerwa kawowa i networking
11.20 – 12.20  Jak efektywnie zarządzać stanami magazynowymi w restauracji, by zoptymalizować food cost i zwiększyć zyski lokalu? Analiza ograniczania strat żywności
Sprawdź program szkolenia->
12.20 – 13.00  Panel dyskusyjny: ograniczanie strat żywności w restauracji
13.00 – 14.00  Warsztat: Food design – jak serwować dania z klasą? Najnowsze trendy i techniki prezentacji potraw na talerzu
Sprawdź program szkolenia->
14.00 – 15.00  Lunch i networking
15.00 – 16.30 Debata:  Jakość a rentowność – jak skutecznie podnieść rentowność restauracji w 2018 roku?
Sprawdź program szkolenia->
16.30 – 17.00  Przerwa kawowa i networking
17.00 – 18.30  Warsztat: Fotografia kulinarna – jak szybko i apetycznie robić zdjęcia potraw smartfonem?
Sprawdź program szkolenia->
18.30   Zakończenie konferencji
 
ZGŁOŚ SWÓJ UDZIAŁ
 
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Niebawem
© Copyright papaja.pl 2001-2017. Wszystkie prawa zastrzeżone.