< WRÓĆ DO Niebawem

Kongres Szefów Kuchni 2017-11.10

Niebawem2017-07-25

Zapraszamy, już dziś można się zarejestrować !

 
Kongres Szefów Kuchni to największe spotkanie Szefów Kuchni w Polsce. W tym roku odbędzie się ono 11 października 2017, w Centrum MT Polska, na ulicy Marsa 56C w Warszawie. W programie wydarzenia znajdą się, między innymi, wystąpienia na poniższe tematy:
 
Kuszenie od pierwszego wejrzenia, czyli jak stworzyć nowoczesne menu, które zmaksymalizuje sprzedaż w Twojej restauracji. Prowadzone przez Annę Dębską, redaktor naczelną www.GdzieZjesc.info® .
Modne diety a wyzwania dzisiejszego szefa kuchni. Prowadzone przez Agnieszkę Piskałę, dietetyka, nutridietetyka, diet coach’a.
 
Jak negocjować skuteczniej - chwyty, tricki i techniki... Prowadzone przez Marka Skałę, trenera warsztatowego, coach’a, mówcę inspiracyjnego, konsultanta biznesowego.
 
Magazyn i koszty, czyli nie daj się zwariować na zapleczu kuchni. „Zasada Pareto”. Kuchnia to nie apteka! Zajmij się tym co ma największe znaczenie, czyli znajdź swoje "Pareto". Prowadzone przez Piotra Rogowskiego, niezależnego menedżera i eksperta gastronomii.
 
Twój zespół od kuchni. Jak zarządzić zespołem, aby ,,chciało im się chcieć’’? Prowadzone przez Agnieszkę Czaplińską, trenera biznesu, coacha indywidualnego i grupowego.
 
Gość specjalny, Marek Kamiński, podróżnik, polarnik i przedsiębiorca opowie: Jak niemożliwe staje się możliwe czyli wyprawy na krańce marzeń. Jak coś, co wydawało się niemożliwe stało się  możliwe. 
 
W debacie ekspertów Szefowie porozmawiają na temat: Trendy społeczne a gastronomia. W jaki sposób przygotować się na nadchodzące zmiany społeczne i rynkowe. W dyskusji udział wezmą m.in. Paweł Oszczyk, Szef restauracji La Rotisserie w Mamaison Hotel Le Regina Warsaw; Jarosław Uściński, Szef i właściciel restauracji Moonsfera oraz Prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierników; Michał Molenda, Szef restauracji Kuchnia Otwarta; Karol Lisiński, Manager Centrum Doradztwa Kulinarnego Transgourmet.
 
Kongres to jedyna w swoim rodzaju okazja do wymiany poglądów pomiędzy Szefami z całej Polski. W trakcie wydarzenia będzie możliwość rozmowy z około 100 Dostawcami HoReCa. Nie zabraknie także warsztatów produktowych.
Szczegółowy program Kongresu: http://kongresszefowkuchni.pl/program.
 
Udział dla Szefów Kuchni i ich Zastępców jest nieodpłatny. Rejestracja jest obowiązkowa.
 
Zapraszamy do rejestracji udziału:
http://kongresszefowkuchni.pl/zarejestruj-sie 
 
Organizator:
 
Evential Sp. z o.o.
Ul. Marszałkowska 1
00-640 Warszawa
 
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Niebawem
© Copyright papaja.pl 2001-2017. Wszystkie prawa zastrzeżone.