< WRÓĆ DO Niebawem

II edycjaOgólnopolskiego Konkursu Kulinarnego – Gęsina nie tylko na św. Marcina-19.08

Niebawem2017-06-09

W sierpniu spotykamy się na gęsinie !

 
19 sierpnia w Fabryce Wełny Hotel & SPA w Pabianicach odbędzie się 2. edycja Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego – Gęsina nie tylko na św. Marcina.

W konkursie wystartuje 12 drużyn dwuosobowych reprezentujących restauracje i hotele z całej Polski. Prace uczestników konkursu oceniać będzie jury składające się z profesjonalnych ekspertów gastronomicznych pod przewodnictwem Jerzego Pasikowskiego.
 
Patronat nad organizowaną imprezą objął Prezydent Miasta Pabianic oraz Starosta i Urząd Marszałkowski w Łodzi.
 
Harmonogram imprezy:
Piątek – 18 sierpnia 
Godz. 15.00 – 18.00 Przyjazd uczestników, jurorów i zaproszonych gości
Godz. 19.00 -   Odprawa startujących ekip  z jury  – sala D - I piętro
Godz. 20,00 -  Wspólna kolacja – I piętro
Sobota  19 sierpnia 
Śniadanie
Godz. 7.00 – 10.00 /I piętro
Konkurs Kulinarny -  Restauracja  Przędzalnia -  godz.10,00-16.00
Godz. 10.00 – rozpoczęcie  konkursu kulinarnego
Godz. 10.00  - 11.40  - I tura
Godz. 11.40  - 13.20  - II tura
Godz. 13.20 0 15.00  - III tura
10 minut sprzątanie stanowiska
Lunch
Godz. 13.30 – 15.00 – I piętro
Godz. 16.00 zakończenie konkursu
Godz. 20.00  Kolacja Galowa - ogłoszenie wyników konkursu, wręczenie nagród, występy artystyczne - I piętro
Niedziela 20 sierpnia 2017 rok
Śniadanie godz. 7.00 – 10.00 – Restauracja Przędzalnia
 
Pożegnanie i wymeldowanie gości
Patronem konkursu jest Papaja.pl

Tutaj znajdziesz: Zgłoszenie

Tutaj zajdziesz: Zaproszenie

Tutaj znajdziesz: Regulamin

 

 

 

Tutaj znajdziesz: Recepturę

KOMENTARZE
2017-06-15Wiesław Bober
Zgłoszenia na konkurs prosimy wysyłać na adres : wbober@fabrykawelny.pl lub wiesiubober@op.pl
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Niebawem
© Copyright papaja.pl 2001-2017. Wszystkie prawa zastrzeżone.