< WRÓĆ DO Kalejdoskop

Nagroda Gourmand World Cookbook dla Polski

Kalejdoskop2015-10-20
15 października podczas Frankfurt Book Fair odbyła się uroczystość z okazji 
dwudziestolecia konkursu Gourmand World Cookbook Awards.
Konkursu, który z okazji swojego prestiżowego charakteru nazywany jest kulinarnymi Oskarami.
Jest nam niezmiernie miło poinformować, że wydana przez Hanami 
książka Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek pt. "Japońskie słodycze" zdobyła trzecie miejsce i została uznana za jedną z trzech najważniejszych 
publikacji o kuchni japońskiej wydanych na świecie w latach 1994-2014. 
 
Tym samym stała się najważniejszą publikacją o kuchni japońskiej wydaną 
poza Japonią (pierwsze dwa miejsca należą do książek japońskich).
 
 
KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Kalejdoskop
© Copyright papaja.pl 2001-2020. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS