< WRÓĆ DO Hotele i restauracje

Sezon na owoce morza w Blow Up Hall 5050

Hotele i restauracje2014-04-10

Wspólnie z Kulinarnym Poznaniem restauracja hotelu Blow Up Hall 5050 otworzyła sezon na owoce morza. Tylko w kwietniu można spróbować tu niezwykłych kompozycji szefa Tomasza Purola.

Dzieła szefa Tomasza Purola to tradycyjnie uczta dla wszystkich zmysłów. Zaskakują niezwykłymi zestawieniami składników, formą i smakiem.



Przystawka zimna:
łosoś norweski, raki, botwinka, kwaśna śmietana, rzodkiewka

Przystawka gorąca: kalmary, przegrzebek, cykoria, por, pomidor



Danie główne: dorsz atlantycki, ziemniak, pieczarka, szpinak, marchew


 „Sezon na owoce morza” to akcja kilkunastu najznamienitszych restauracji Poznania, w ramach której przez cały miesiąc szefowie przedstawiają swoje interpretacje dań z owocami morza. Każda restauracja przygotowuje 3-daniowe menu w jednej cenie – 58 złotych.

Blow Up Hall 5050 (w kompleksie Starego Browaru), ul. T. Kościuszki 42, Poznań.

Rezerwacje: tel. 500 161 671

www.blowuphall5050.com
https://www.facebook.com/blowuphall5050
Patronem medialnym: "Sezonu na owoce morza" jest papaja.pl

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Hotele i restauracje
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS