< WRÓĆ DO Hotele i restauracje

Tradycyjny poznański podkoziołek w Blow Up Hall 5050

Hotele i restauracje2014-02-24

 

Ostatki w hotelu Blow Up Hall 5050 rozpoczną się w piątek 28 lutego o godz. 21. Zabawa przy muzyce DJ-a potrwa do białego rana, a wśród atrakcji m.in. losowanie upominków ufundowanych przez najlepsze butiki w Starym Browarze . W okolicznościowym menu przygotowanym przez szefa Tomasza Purola znajdą się m.in. długo duszony boczek z jabłkiem, pieczony karczek z musem chrzanowym na grzance i ryba w occie z szalotką i ogórkiem. Nie zabraknie także tradycyjnego chleba ze smalcem i faworków, a przy barze zimnej wódki z kiszonym ogórkiem.

 

„Podkoziołek w Blow Up Hall 5050”

piątek, 28 lutego 2014, godz. 21:00
Bar Hotelu Blow Up Hall 5050, ul. T. Kościuszki 42, Poznań (kompleks Starego Browaru)
Cena biletów: 140 zł/1os. w cenie bufet i 3 kieliszki wina lub wódki.
Bilety do nabycia u concierge, tel. 500 161 671 i wPunktach Informacyjnych Starego Browaru, tel. 61 667-14-00, 61 859-60-50
.

www.blowuphall5050.com
https://www.facebook.com/blowuphall5050

KOMENTARZE
DODAJ KOMENTARZ

Komentarz:

Podpis:

E-mail:

WYŚLIJ

< WRÓĆ DO Hotele i restauracje
© Copyright papaja.pl 2001-2019. Wszystkie prawa zastrzeżone. VPS