L Art de la cuisine Martell 2019 -1-3.03

Niebawem2018-12-12

Już dziś pomyśl o wysłaniu zgłoszenia !

czytaj dalej

XIV Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej „Arte Culinaria Italiana” -23.02

Niebawem2018-12-07

Zapraszamy na włoskie smaki do Augustowa !

czytaj dalej

Pan Karp - zaprasza młodzież na Kulinanre Warsztaty Karpiowe !

Szkoły gastronomiczne2018-12-04

Warsztaty skierowane do młodych kucharzy, ze szkół gastronomicznych!

czytaj dalej

Kulinarny Puchar Polski 2019 – jakie zmiany szykują organizatorzy?

Niebawem2018-12-04

Poprzeczka idzie w górę !

czytaj dalej

Kulinarny Puchar polskiego Mięsa Drobiowego- rozstrzygnięty !

Wydarzyło się2018-12-03

Młodzież poznała zalety mięsa drobiowego !

czytaj dalej

Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru 2019

Niebawem2018-12-02

Zachęcamy do wysłania zgłoszenia

czytaj dalej

Piotr Mielczarek opowiada o wyjeździe na Terra Madre i działalności na rzecz Slow Food Wlkp.

Wydarzyło się2018-12-01

Zamiłowanie do produktu, szacunek do darów natury to coś niesamowitego

czytaj dalej

"4 Pory Roku" - Ariela Gomez Carusso argentyńskiego szefa kuchni z Torunia

Hotele i restauracje2018-11-30

Harmonia wina z jedzeniem !

czytaj dalej

Sukcesy Polaków w Kulinarnym Pucharze Świata 2018 w Luksemburgu

Wydarzyło się2018-11-27

Łącznie 16 medali w tym 8 złotych!!! Tabele oficjalnych wyników!
Prezentujemy oficjalne wyniki !

czytaj dalej

Wołowina trudna czy łatwa ?

Nowości produktowe2018-11-27

W systemie QMP określa się standardy dotyczące całego procesu produkcji mięsa wołowego

czytaj dalej

Pan Karp - zaprasza młodzież na Kulinanre Warsztaty Karpiowe !
Szkoły gastronomiczne • 2018-12-04

Warsztaty skierowane do młodych kucharzy, ze szkół czytaj dalej

Kulinarny Puchar Polski 2019 – jakie zmiany szykują organizatorzy?
Niebawem • 2018-12-04

Poprzeczka idzie w górę czytaj dalej

Kulinarny Puchar polskiego Mięsa Drobiowego- rozstrzygnięty !
Wydarzyło się • 2018-12-03

Młodzież poznała zalety mięsa drobiowego czytaj dalej

Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru 2019
Niebawem • 2018-12-02

Zachęcamy do wysłania czytaj dalej

Piotr Mielczarek opowiada o wyjeździe na Terra Madre i działalności na rzecz Slow Food Wlkp.
Wydarzyło się • 2018-12-01

Zamiłowanie do produktu, szacunek do darów natury to coś czytaj dalej

"4 Pory Roku" - Ariela Gomez Carusso argentyńskiego szefa kuchni z Torunia
Hotele i restauracje • 2018-11-30

Harmonia wina z jedzeniem czytaj dalej

Współpraca
© Copyright papaja.pl 2001-2018. Wszystkie prawa zastrzeżone.